Όλα ξεκίνησαν από το μάθημα των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, και τη Θεματική ενότητα «Ενδιαφέρομαι και ενεργών-Κοινωνική Συναίσθηση και Ευθύνη», όπου με παρότρυνση και σε συνεργασία με τις εκπαιδευτικούς, κκ Μαρίνα Πολυχρονίδου, Ελένη Στοϊλίδου και Μάρθα Χουτουρίδου οι μαθητές/τριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς θέλησαν να παρέχουν τη βοήθειά τους σε σχολείο, που επλήγη από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2023.

Αξιοποιήθηκαν μέρος των εσόδων από τα Χριστουγεννιάτικα Bazaars των μαθητών/τριών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, με την αγορά  γραφικής ύλης και χρήσιμου υλικού, μετά από συνεννόηση με τις Διευθύνσεις των δύο σχολείων. Εστάλθηκαν εβδομήντα πέντε (75) υλικά από το κάθε είδος γραφικής ύλης: μολύβια, τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, κασετίνα νερομπογιάς.

Η επικοινωνία και συνεργασία με την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Μαρία Κυριακού, την οποία και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, ήταν άψογη και συνεχής και ευελπιστούμε και σε μελλοντική συνεργασία των σχολείων μας σε άλλες δράσεις.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *